Artesania

"EL MACRAMÉ TRADICIONAL REINVENTAT"

El macramé és una tècnica artesanal molt antiga i mundialment coneguda. En aquesta pàgina coneixereu els meus treballs teixits amb macramé utilitzant idees contemporànies i materials diferents als tradicionalment coneguts en aquest ofici.El meu treball es duu a terme en països europeus i sudamericans, fusionant les arts d'aquí i d'allà per obtindre el resultat final de les meves joies.

Viatges - Inspiració

Els Viatges a diferents països amb l'artesania.La nostra VW Kombi, del 68's, velleta però ha arribat fins a Catalunya des de Xile!

L'artesania obre portes al món, permet viatjar i conèixer cultures de diferents països. A Sud Amèrica la cultura de l'artesania és molt popular i molts joves l'ocupen com a estil de vida per les seves grans avantatges com a nòmades. Una particularitat de la filosofia de l'artesà és el compartir moments, experiències, coneixements, amb ells un s'acaba formant com a persona i com a artesà. Agraeixo a tots els que m'acompanyen en el meu viatge a formar part del meu creixement personal, som una gran família i tard o d'hora ens tornem a trobar.
 
No existeix en el nostre vocabulari, ni la competència, ni la enveja.
Ser artesà és brindar-te de llibertat a ser tu mateix i retrobar-te.

Per aquest motiu expresso aquí en el bloc que quan tingueu un treball artesanal a les vostres mans , teniu un treball únic, creatiu, i que és fet gràcies al traspàs dels coneixements artesanals de la nostra terra i d'altres com les ètnies Mapuches, Aimares, entre altres.
Crec amb la necessitat de fer el mateix a Europa, per tindre més llibertat i que se'ns obrin les portes a casa nostra i poder obrir la ment a possibilitats i experiències tant bones com les que ja he mencionat.

per Evian Ruta dels Alps

Punta Arenas, camí Austral
Tierra del Fuego, la fí del món

Murals Indigenes Els Huash i els Onas

El Caminito, Buenos Aires
Folklore argentí

Buenos Aires 

Delta del Tigre


L'art al carrer
 mural Valparaiso

mural Valpo
mural Valparaiso, Cerro Alegre´

 Otavalo, Equador

"Aristocracia aborigen d'America", Artesana Otavaleña